Design a site like this with WordPress.com
Get started

Letnja prodajna izložba 2020

Poštovani posetioci,

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, otvaranja izložbi u galeriji se ne održavaju, a Mali likovni salon nastavlja sa radom uz striktno poštovanje svih preporučenih mera opreza. U galeriji je dozvoljen ulazak samo sa maskom i ne više od dve osobe istovremeno.

Umetnici, u svojim ateljeima takođe nastavljaju sa svojim radom, čak mnogo intenzivnije nego pre, a ove izložbe su prilika da njihova dela vidimo. Kako neposredan kontakt sa publikom sada nije moguć ili je veoma otežan, a povratne reakcije, mišljenja i utisci ne stižu to autora, MLS vas poziva da učestvujete u stvaranju virtuelne publike galerije u realnom prostoru. Tokom narednih mesec dana, od 20. jula do 21. avgusta 2020. na Letnjoj prodajnoj izložbi u Malom likovnom salonu možete pogledati radove, obradovati sebe i umetnike kupovinom umetničkih dela, a pri tom napraviti selfi sa svojim omiljenim delom sa izložbe i postaviti ga u komentarima na Fejsbuk stranici @mali_likovni_salon. Na taj način možemo, barem virtuelno, zajedno da napravimo „gužvu“ na izložbi i time podržimo rad novosadskih autora.

U izložbenom delu galerije pronaći ćete dela sledećih autora: DANIJEL BABIĆ, IVANA BJELICA, JASNA GULAN RUŽIĆ, SIMA GUCUNSKI, DRAGAN JANKOV, BOJAN KIRIDŽIĆ, DRAGANA KOJIĆ, LAZAR MARKOVIĆ, MONIKA SIGETI, a na stalnoj prodajnoj izložbi radove još pedesetak autora, kao i većinu izdanja KCNS od 2009. godine do danas.

Cene i ostale radove u stalnoj ponudi Malog likovnog salona možete naći na ovom linku.